Feestje in Den Haag

Feestje in Den Haag

 

Het Heden verzorgt al jaren bruiloften en evenmenten op locatie en in Het Heden zelf natuurlijk. Van diner to High tea van ontbijt tot borrel.

Wij vinden altijd weer een uitdaging, gewoon omdat wij elke gelegenheid als uniek beschouwen. Altijd alleen maar het beste.

Mijn favoriet is de bruiloft. Vaak gaat er al een lange tijd aan vooraf. Gaande weg ontstaat er vaak een band met het bruidspaar. Zelf vind ik dat erg belangrijk, want het is toch de bedoeling dat je maar 1 keer trouwt en dan is het toch fijn als alles klopt.

Als het niet klikt dan heb ik ook liever niet dat de bruiloft in Het Heden plaatsvindt, genoeg andere locaties, gelukkig gebeurd dit maar zelden.

Onze laatste opdracht was een mooie bruiloft met een Italiaans tintje. Uiteraard vloeide de prosecco rijkelijk. Een jaar eerder onstond het contact. Zelf waren wij op Sardinië, wat het makkelijk maakte om in Italiaanse hapjes te denken…

Het fijne aan deze opdracht vond ik zelf dat het bruidspaar precies wisten wat ze wilde.

Zo hebben we twee keer uitgebreid de hapjes die Jurre, onze chef, bereid had  geproefd en gekeurd en zo tot de perfecte combinaties gekomen.Alleen maar verse producten. Denk aan heerlijke buffel mozarella, Bresaola, Vitello Tonnato enz enz.

Het feest was geslaagd, gasten blij, bruidspaar blij, wij blij.

Een mooie annecdote is nog wel dat om vlak voor middernacht de bruid een glas prosecco over het mengpaneel kieperde (per ongeluk) en dat de muziek er accuut mee ophield. Ome Steef, onze DJ, heeft snel op de gewone installatie in geplugged en zo kon het feest weer door. ( Het mengpaneel deed het na 2 dagen drogen weer keurig)

Met blikjes achter de auto en het bordje “just married” hebben wij ze bij het hotel afgezet en hebben we afscheid genomen.

Weer een mooie herinnering er bij in Het Heden.

 

Tot gauw,

Dirk