De massa? of heb je toch een eigen wil.

Sinds 2 maanden ben ik actief bezig met het empower network. Het is een nieuwe weg. Van huis uit heb ik altijd meegekregen dat je hard moet werken voor je geld. Je doet een studie, daarna zoek je een baan. En zegt ja en amen de rest van je leven. Nou ben ik altijd wel iemand geweest die zich heeft afgezet tegen de rest en dat zal ik ook altijd blijven doen.

Onlangs heb ik een filmpje van mijzelf op facebook gezet, gewoon om even uit de comfort zone te komen en om mijn enthousiasme te delen met mijn medemens. Muriel, mijn echtgenote heeft dit ook gedaan. Nou een hele hetse is er ontstaan. We waren niet duidelijk genoeg, ze snapte er niks van. Wat ze niet begrepen en misschien ben ik daar ook niet duidelijk in geweest, is dat we niemand wilde overtuigen of overhalen. stel je voor. Ik denk dat er 1 iemand wat serieuzer op onderzoek is gegaan. De rest is gedwee gevolgd.

Wat ik mij afvraag is, waarom al die drukte? Voelt men zich bedreigt? ik bedoel je kan er voor kiezen om iets te negeren wat je niet aanstaat. Ik zie het als een opportunity.

Maar als ik goed kijk zit er maar 1 ondernemer tussen, dus ik kan het ook wel begrijpen. Er zit een taartenbakker tussen een uitkeringstrekker en de rest is loonslaaf. Dus die staan met een hele andere mindset in het leven.

Maar het gelukkig wel goed bedoeld, het is allemaal vanuit bezorgdheid gedaan. Grappig, want geen van alle kennen mij eigenlijk 🙂

Ik heb een duidelijk doel voor ogen en die ga ik halen. Ik ben twee keer eerder een bedrijf begonnen en toen heeft men ook gelachen. Maar ik zeg altijd "wie het laatst lacht het hardst" Maar goed laten we niet vergeten dat ik dit voor mij zelf doe.

Hoe sta jij in het leven? doe jij precies wat ander doen? of trek je liever je eigen plan.