Wat is jou AOW leeftijd?

Wat is jou AOW leeftijd?

AOW leeftijd

Ik zit nu op Sardinië en heb Prinjesdag 2013 gemist. Niet getreurd, want ik zit toch liever hier in het zonnetje. Maar langzaam druppelen de berichten binnen over alle bezuigingen die aan zitten te komen. Ik heb me er nog niet heel erg in kunnen verdiepen, maar ik denk eigenlijk ook niet dat ik dat ga doen. Maar wat ik het eerste tegenkwam was dat de AOW leeftijd omhoog gaat naar 67 jaar. Niet dat dit schokkend nieuws is, er wordt immers al langer gesproken over het verhogen van de AOW leeftijd.  Maar waarom zeggen we allemaal “Ja en amen” tegen de regering? Met z’n alle gaan protesteren op het malieveld is ook weinig effectief en je stopt jezelf zo in een slachtofferrol.

Mijn beide ouders zijn rond de 70 jaar oud en hebben hun AOW leeftijd reeds bereikt. Mijn lieve moeder werkt eigenlijk nog steeds. Stil zitten is voor beide geen optie. Gezond en vitaal dus! Gelukkig, maar het zou zo maar kunnen dat ze 100 worden. Ik hoop het en ik weet ook dat ze alles goed hebben geregeld, dus in de basis zit het wel goed. Maar ik lees ook dat de thuiszorg verdwijnt. Wij, ik en mijn gezin, willen uiteindelijk verhuizen, weg uit Nederland. Niet omdat het er slecht is, maar omdat je maar 1 keer leeft en het onze droom is ergens anders te wonen en een bestaan op te bouwen. Ik wil in zo’n financiële situatie verkeren dat ik mijn ouders/ schoonouders een huis kan aanbieden waar wij wonen of dat wij de zorg kunnen bekostigen die nodig is. Mocht dat nodig zijn.

Ik heb besloten om het heft in eigen hand te nemen.

Creëer je eigen AOW leeftijd

Werken tot je 67e? Omdat de overheid dat bepaald? En er dan achterkomen dat er geen pensioen meer over is? Of misschien ben je wel opgebrand en stopt je hart er mee. En misschien wordt je wel 100, maar dan nog, dit soort dingen kunnen we nu eenmaal niet voorspellen. Maar je kan wel je eigen AOW leeftijd bepalen. Je hoeft niet te blijven doen wat je deed.

Ik ben uit mijn comfort zone gekomen en heb besloten dat het anders moet. Ik ben 40 en ik zie veel van mijn leeftijdsgenoten aan de top van hun cariërre zitten. Ik wil geen restaurant runnen tot mijn 67e.

AOW leeftijd op internet

Ik ben begonnen met mijn eigen bedrijf op te zetten op internet. Ik wist hier helemaal niets vanaf, maar door er gewoon consequent mee bezig te zijn leer je veel. Maar na 1 maand heb ik mijn eerst inkomsten gegenereerd! De markt is zo onvoorstelbaar groot en er zijn dus genoeg kansen voor iedereen. Op internet is geen AOW leeftijd, maar ik denk dat als het eenmaal rolt je helemaal niet meer wil stoppen. Maar je geld verdienen vanuit een hangmat in een zacht klimaat is helemaal geen straf!.

Ik ga er voor zorgen dat ik in die hangmat kom en er is niet wat mij tegenhoud! Ik ben begonnen met het Empower Network, dit is iets wat iedereen kan en met een investering van $25 per maand kan je beginnen. En met je 1e verkoop speel je quit, dus wat zou een reden zijn om er niet aan te beginnen?

Wie niet waagt wie niet wint zeg ik altijd maar. En je moet maar zo denken, als ik hier aan begin dan krijg ik Dirk erbij als coach. Want ik wil ook dat jij slaagt!

join-empowernetwork

Dirk

 

Het:Heden