Waarom empower network.

Waarom empower network

empower network

De afgelopen jaren ben ik op zoek geweest naar andere manieren van geld verdienen. Een andere manier dan die ene die mij altijd zo vertrouwd was. Ik heb netjes mijn studie afgemaakt. Van jongs af aan heb ik altijd meegekregen dat je je studie moet afmaken, want dan heb je een kans op de arbeidsmarkt! Eigenlijk heeft nooit iemand geroepen “zorg dat je voor je zelf gaat werken!” Gek eigenlijk. Misschien wel een leuk onderwerp voor een volgend blog. Ik heb overigens nooit, met mijn studie dan, voor een baas gewerkt. wel heb ik tijdens mijn studie gedaan in de nodige kroegen.

Ik was begonnen met het mezelf aanleren van het bouwen van websites en het concept internet marketing. Een ware opgave vond ik dat. Ik was dan ook altijd snel afgeleid en heb het nooit van de grond gekregen. Wat ik niet heb opgegeven is mijn zoektocht naar een middel dat mij aanspreekt om mijn weg naar financiële onafhankelijkheid werkelijkheid te maken.

Empower network, eindelijk

Via een goede kennis kwam empower network op mijn pad. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Bloggen en geld verdienen! Op Youtube heb ik empower network bootcamps gekeken en ik had gelijk iets van “ja, dit is het”!
Empower network is een blogging systeem waar je dagelijks artikelen op schrijft.
De website van Empower Network krijgt een miljoen bezoekers per dag. Doordat ze zoveel bezoekers krijgen, staan ze ontzettend hoog in de Google rankings. Daar profiteer jij van. Gemiddeld duurt het dagen tot maanden voordat een blog artikel hoog scoort in Google. Met het Empower Network blog kan je in luttele minuten bovenaan Google staan!  De links die je in de artikelen plaatst worden ook als serieuze backlinks gezien door Google. dus doe je dat naar je eigen site profiteer je daar ook van

Maar waarom empower network?

Omdat het makkelijk is! Het bloggingsysteem is af. Er zit zelfs een SEO tool in zodat je zeker weet dat je je blog zo schrijft dat Google ze ook daadwerkelijk vindt.

Hieronder vind je een video van het Nederlandse webinar van Ted Nuyten, een succesvolle internet marketeer

http://www.youtube.com/watch?v=M-vA07qeb_Q

Het mooie van empower network vind ik de mensen die je erbij krijgt. Er heerst geen ellebogen cultuur. Mensen gunnen elkaar het beste en staan voor elkaar klaar.

Als je, net als mij al een tijd zoekend bent naar alternatieven of het zat bent om voor iemand anders te werken, die bepaald wat jij waard bent. Ik kan je het empower network aanraden. Ik ben er nu al een tijd mee bezig en heb veel ontdekt. Ons team is gestaagd aan het groeien en als je besluit om bij ons aan te sluiten, wordt ik je persoonlijke coach! Er zijn meetings waar je ook andere mensen ontmoet die er mee begaan zijn. Je staat er niet alleen voor!

tot gauw

Dirk