Geld verdienen, wat vind jij ervan?

Geld verdienen.

geld verdienen

Geld verdienen is iets wat sinds mensen geheugen gebeurd en wat mensen beweegt om ‘s ochtends uit bed te komen.Je moeten tenslotten je huur betalen en er moet brood op de plank. Maar tegelijkertijd vinden we geld verdienen maar iets slechts.

Als voorbeeld wil de volgende situatie schetsen; Een gezelschap zit met oud en nieuw aan tafel te genieten van een heerlijke maaltijd. Na het eten bij de koffie en een goed glas cognac vraagt stel 1 om de aandacht. “wij hebben besloten om als goede voornemen dit jaar er alles aan te doen om alleen maar goed en gezond te eten en zo onze gezondheid tot een hoog niveau te brengen” Applaus!  niets dan lof. Het tweede stel wil hier graag op inhaken ” wij hebben besloten om dit jaar meer tijd door te brengen met onze kinderen om ze de waarde van het leven mee te geven. Niets dan applaus! Geweldig vinden we dat. uiteindelijk vraagt stel drie om de aandacht; ” Wij gaan er dit jaar voor zorgen dat we financieel onafhankelijk worden, we gaan gewoon veel geld verdienen” en ineens is geen applaus. Wat maakt het toch’slecht” dat geld verdienen “slecht” is.

Wat maakt geld verdienen “slecht”?

Zelf heb ik nog geen positieve reactie gehad toen ik een tijdje geleden zei dat ik financieel onafhankelijk wilde worden en mijn zinnen had gezet op veel geld verdienen. En toen ik het over internet marketing had werd dat veelal gezien als een piramide spel. Terwijl ik denk dat als je in loondienst bent het bij uitstek een piramide spel is. Maar daar vertel ik meer over in mijn andere blog.

Gelukkig omring ik mijzelf met steeds meer mensen die wel bezig zijn met geld verdienen. Dit werkt inspirerend en motiverend. Dit raad ik je dan ook aan om te doen.

Niet dat geld verdienen het hoofddoel is, het gaat om de leefstijl die je wilt creeren.

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om geld te verdienen.
Zelf heb ik gekozen voor het Empower Network. Er zijn drie manieren om hier geld mee te verdienen, nl:

  1. Je kan je eigen bedrijf er mee promoten door in je blogs te zorgen voor een link naar je eigen site. Door dat Empower Network een hoge ranking heeft, ziet Google deze links als zeer belangrijk.
  2. Je affiliate worden van verschillende bedrijven en via je blog de producten promoten.  als er dan een verkoop plaats vind krijg je daar commissie over.
  3. Of je wordt affiliate van het Empower Network en promoot de e-learning producten en ontvangt daar 100% commissie over.

Ik ben hier zeer enthousiast over, maar dat heb je in mijn andere blog kunnen lezen.

dirk

ps. nog niet overtuigt? Kijk hier naar een video met succesverhalen.